Taiteilijoille

Jaa tämä:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

P-gallerian vuoden 2018 näyttelyhaku – Lähetä hakemus 30.06.2017 mennessä!

Porin Taiteilijaseuran ylläpitämä vuonna 2012 avattu P-galleria on kooltaan noin 40 neliötä.
Galleria sijaitsee Porin keskustassa empiretyylisessä kivitalossa, vastapäätä Keski-Porin kirkkoa. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Porin taidemuseo sekä Poriginal galleria.
Valaistuksena on kohdevalot sekä loisteputket. Ripustus tapahtuu pääsääntöisesti suoraan seinälle, mutta erityistapauksissa myös ns. kaihdinnarullakiskoilta ripustaminen on mahdollista. Ripustusmetrejä on noin 23 m. Katso tästä gallerian pohjapiirros ja kuvia galleriasta.

P-gallerian vuoden 2018 näyttelyajat on nyt haettavissa.
Haku päättyy 30.06.2017.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse otsikolla ”Näyttelyhaku P-galleriaan” osoitteeseen porin.taiteilijaseura[at]gmail.com viimeistään perjantaina 30.06.2017. Hakemus toimitetaan yhtenä PDF-tiedostona. Hakemuksessa tulee olla näyttelysuunnitelma, CV ja kuvia uusista teoksista ja toivomus näyttelyn ajankohdasta.

HUOM! Tilaa voi hakea myös yleisölle avoimeksi työhuoneeksi, projektitilaksi… Näyttelytilan pienempi huone sopii erityisen hyvin intiimeille teoksille sekä videotaiteelle. Suurempi tila sopii erityisen hyvin installaatioille.

Gallerian vuokra näyttelyperiodilta on Porin Taiteilijaseuran jäseniltä 360 € ja muilta 420 €. Teosmyynnistä ei peritä provisiota. Näyttelyperiodi on noin kolme viikkoa, pitäen sisällään ripustuksen ja purun. Galleria on avoinna ke–pe 14–18, la–su 12–16. Projektiaikoja haettaessa näyttelyaika voi olla myös lyhyempi tai pidempi.

P-gallerian logot

Näytteilleasettajan tulee käyttää julisteissa ja kutsuissa ja kaikessa tiedotusmateriaalissa P-gallerian logoa. Logon mittasuhteita, muotoa, värejä tai muita elementtejä ei saa muuttaa. Ainoastaan logon kokoa voi muuttaa sopivaksi.

Painokelpoiset logot (resoluutio 300 dpi) .pdf-tiedostoja:

P-galleria_vari_300.pdf
P-galleria_vari_aukioloaika_300.pdf
P-galleria_vari_teksti_300.pdf
P-galleria_harmaa_300.pdf
P-galleria_harmaa_aukioloaika_300.pdf
P-galleria_harmaa_teksti_300.pdf

Logot nettikäyttöön (resoluutio 72 dpi) .jpg-tiedostoja:

web_P-galleria_vari_72.jpg
web_P-galleria_vari_aukioloaika_72.jpg
web_P-galleria_vari_teksti_72.jpg
web_P-galleria_harmaa_72.jpg