P-galleria | PAR•A•DISE | Kähönen-Kähönen-Mutka | 2.-18.12.2022

PARATIISI on pitkäaikaisten taiteilijakollegoiden Jenna Kähösen, Sini Kähösen ja Jone Mutkan ensimmäinen yhteisnäyttely, joka yhdistelee maalaustaidetta, taidegrafiikkaa ja kuvanveistoa. Taidenäyttely pureutuu teemaan uskonnoissa esiintyvästä paratiisista jonain alati tavoiteltavana päämääränä ihmisen elämässä. Näyttelyssä tutkitaan syitä käsitteen olemassaolon taustalla, sekä pohditaan jo olemassa olevia paratiisin käsitteitä niin konkreettisina paikkoina kuin aineettomina utopioinakin.

Jenna Kähönen on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän maalaa pääasiallisesti akryylillä hyödyntäen teoksissaan erilaisia sekateknisiä materiaaleja, kuten tekstiilejä ja lankaa.

Sini Kähönen on Jyväskylässä toimiva kuvataiteilija. Näyttelyssä Kähönen esittelee niin öljyväri- kuin akvarellimaalauksia. Kähösen teokset käsittelevät uskon menettämistä.

Jone Mutka on turkulainen kuvataiteilija ja nykytaidegraafikko. Mutkan teokset näyttelyssä ovat toteutettu taidegrafiikalla, digitaalisilla tekniikoilla ja hyödyntämllä perinteisiä kädentaitoja. Keskiössä Mutkan työskentelyssä on nykytaidegrafiikan uudet esitysmuodot.

AVAJAISET  torstaina 1.12.2022 klo 18-20. TERVETULOA!

Jenna Kähönen, Blooming, akryyli paperille
Jenna Kähönen, Blooming, akryyli paperille
Jone Mutka Destination_ Beach Paradise digitaalinen vedos
Jone Mutka Destination_ Beach Paradise digitaalinen vedos
Sini Kähönen, Believer, Öljyvärimaalaus (
Sini Kähönen, Believer, Öljyvärimaalaus (