Taiteilijoille

P-gallerian vuoden 2024 näyttelyhaku – Lähetä hakemus 30.9.2023 mennessä!

Porin Taiteilijaseuran ylläpitämä vuonna 2012 avattu P-galleria on kooltaan noin 40 neliötä.
Galleria sijaitsee Porin keskustassa empiretyylisessä kivitalossa, vastapäätä Keski-Porin kirkkoa. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Porin taidemuseo sekä Poriginal galleria.
Valaistuksena on kohdevalot sekä loisteputket. Ripustus tapahtuu pääsääntöisesti suoraan seinälle. Seinät ovat pääsääntöisesti kiviseiniä paitsi sen pikkuhuoneen kaksi seinää ovat kipsilevyä. Eli etummainen huone kiviseiniä, pari lyhyttä pätkää ovat kipsilevyä (vanhat oviaukot). Toimistohuone on kiviseiniä. Takahuoneessa se seinä jossa on  sulaketaulu sekä ikkunaseinä ovat kiviseiniä ja  kaksi muuta seinää ovat kipsilevyä. Kaikkiin seiniin naulat uppoavat melko hyvin. Ripustusmetrejä on noin 23 m. Katso tästä gallerian pohjapiirros ja kuvia galleriasta.

P-gallerian näyttelyajat vuodelle 2024 on nyt haettavissa.
Haku päättyy
30.9.2023

Hakemukset lähetetään sähköpostitse otsikolla ”Näyttelyhaku P-galleriaan” osoitteeseen porin.taiteilijaseura[at]gmail.com viimeistään 30.9.2023. Hakemus toimitetaan yhtenä PDF-tiedostona. Hakemuksessa tulee olla näyttelysuunnitelma, CV ja kuvia uusista teoksista ja toivomus näyttelyn ajankohdasta.

HUOM! Tilaa voi hakea myös yleisölle avoimeksi työhuoneeksi, projektitilaksi… Näyttelytilan pienempi huone sopii erityisen hyvin intiimeille teoksille sekä videotaiteelle. Suurempi tila sopii erityisen hyvin installaatioille.

Gallerian vuokra näyttelyperiodilta on Porin Taiteilijaseuran jäseniltä 360 € ja muilta 420 €. Teosmyynnistä ei peritä provisiota. Näyttelyperiodi on noin kolme viikkoa, pitäen sisällään ripustuksen ja purun. Galleria on avoinna ke–pe 14–18, la–su 12–16. Projektiaikoja haettaessa näyttelyaika voi olla myös lyhyempi tai pidempi.

 

P-gallerian logot

Näytteilleasettajan tulee käyttää julisteissa ja kutsuissa ja kaikessa tiedotusmateriaalissa P-gallerian logoa. Logon mittasuhteita, muotoa, värejä tai muita elementtejä ei saa muuttaa. Ainoastaan logon kokoa voi muuttaa sopivaksi.

Painokelpoiset logot (resoluutio 300 dpi) .pdf-tiedostoja:

P-galleria_vari_300.pdf
P-galleria_vari_aukioloaika_300.pdf
P-galleria_vari_teksti_300.pdf
P-galleria_harmaa_300.pdf
P-galleria_harmaa_aukioloaika_300.pdf
P-galleria_harmaa_teksti_300.pdf

Logot nettikäyttöön (resoluutio 72 dpi) .jpg-tiedostoja:

web_P-galleria_vari_72.jpg
web_P-galleria_vari_aukioloaika_72.jpg
web_P-galleria_vari_teksti_72.jpg
web_P-galleria_harmaa_72.jpg
web_P-galleria_harmaa_aukioloaika_72.jpg
web_P-galleria_harmaa_teksti_72.jpg

Tässä kuvat jaossa olevista logoista (huom. ei painokelpoisia tiedostoja):

web_P-galleria_vari_teksti_72

web_P-galleria_vari_aukioloaika_72 web_P-galleria_vari_72 web_P-galleria_harmaa_teksti_72
web_P-galleria_harmaa_aukioloaika_72
web_P-galleria_harmaa_72