P:N KESÄ | 28.06.-27.07.2014

P:n kesä on Porin Taiteilijaseuran jäsenille tarkoitettu jyrytetty näyttely. Jyryttäjänä on toiminut taidehistorioitsija, FM Matti Velhonoja.

Matti Velhonojan mukaan tuloksena on raikas, kesäinen kokonaisuus. Matti Velhonoja on pitkän linjan satakuntalainen taidealan ammattilainen, joka nyt teki ensimmäisen kerran yhteistyötä Porin Taiteilijaseuran kanssa. Velhonojan mukaan Kokemus oli kiinnostava osittain myös siksi, että mukana oli hyvin eri-ikäisiä tekijöitä.

P:n tyylikkäässä galleriatilassa on esillä 12 taiteilijan teoksia. Näyttelyssä ovat mukana seuraavat taiteilijat: Anna Halls, Ari Koivisto, Kari Kuisma, Raija Kuisma, Katja Laakso-Leppänen, Kauko Lehtonen, Timo Lintula, Maarit Lipsanen-Rogers, Taru Maa, Sirpa Ojala, Annemaria Silvola ja Pasi Vainionpää.

Näyttelyn valvovat pääasiassa näyttelyyn valitut taiteilijat, joten he ovat tavattavissa aina näyttelyn aukioloaikoina keskiviikosta perjantaihin kello 14–18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12–16.

P:n kesän avajaisissa perjantaina 27.06.2014 esiintyi tanssiperformanssillaan Porin Taiteilijaseuran yhteistyökumppanin raumalaisen RaumArs-taiteilijavierasohjelman kesän 2014 taiteilijavieraat Riikka Kosola ja Marie Papon eli POUK-tanssiteatteri.

Pn_kesa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *