P:N KESÄ – Porin Taiteilijaseuran kesänäyttely P-galleriassa 13.07.–28.07. 2013

P:n kesä on Porin Taiteilijaseuran jäsenille tarkoitettu jyrytetty näyttely. Juryttäjinä ovat toimineet Turun yliopiston maisemantutkimuksen professori Maunu Häyrynen ja Cuporen erikoistutkija Sari Karttunen.

Juryttäjien kommetti kokoamastaan näyttelykokonaisuudesta on ”Hallittu kaaos”. P:n tyylikkäässä galleriatilassa on esillä 15 taiteilijan teoksia. Jos näyttelyä arvioisi nyt ajankohtaisilla musiikkitermeillä, niin tilassa soivat äänet free-jazzista suomalaiseen jatsihumppaan. Satakunnan Kansa -lehden näyttelyarvostelussa näyttelyä kuvataan teemoiltaan loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi, joka tarjoilee myös ilahduttavia yllätyksiä. Koko näyttelyarvostelun pääsee lukemaan tästä linkistä.

Näyttelyssä ovat mukana seuravat taiteilijat:
Anna Halls, Mollu Heino, Anna-Liisa Helin, Arja-Riitta Ihalainen, Irene Kaunisto, Helena Kause, Anne Kimiläinen, Ari Koivisto, Kari Kuisma, Kari Kärkiluoma, Kauko Lehtonen, Maarit Lipsanen-Rogers, Sirpa Ojala, Raili Rostiala-Laaksonen ja Titta Valla.

Näyttelyn valvovat pääasiassa näyttelyyn valitut taiteilijat, joten he ovat tavattavissa aina näyttelyn avoinnaoloaikoina keskiviikosta perjantaihin kello 14-18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-16.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *