RADICAL | KARI KÄRKILUOMA | 28.9. – 13.10.2019

Näyttely kertoo omasta elämästäni, tietoisuudesta, vapaudesta ja muutoksesta.

Esillä on muutamia yleisiä termejä eri ulottuvuuksista ja todellisuuksista. Tietyt perustilat kuuluvat myötäsyntyisesti osana arkipäiväni kokemus- ja oivalluskenttää.

Omalta näkökannaltani niiden merkitys ylittää tieteen, uskonnon, filosofian, taiteen, ideologioitten, henkisyysjärjestelmien tai muitten mielen rakennelmien ja ehdollistumien.

On tärkeää, että jokainen voi ymmärtää ja kokea minkä tahansa asian vapaasti omalla tavallaan, oman ymmärryksensä, valmiutensa, uskomisensa ja tietoisuutensa mukaisesti.

Teoksissa olevat kotimaiset ja muut kielet on huomionosoitus eri kulttuureille ja kielille. On ollut pitkä tai lyhyt matka läpi muinaisten mantereitten sivilisaatioiden, kautta nykyisten maanosien ja kansojen kulttuuri-ilmentymien.  Lisäksi määrättömät seikkailut eri ulottuvuuksissa, kehollisissa ja kehottomissa olomuodoissa. Päättymätön tarina..

Uudemman Maan kuvitteleminen ei ole hedelmätöntä tai turhaa. Maa ilman kilpailua, valtaa, rahaa, sotaa, uskontoa, ympäristön tuhoamista, tehokkuutta tai muita massapsykoottisia ohjelmointeja.

Juuri oikeassa vaiheessa jokainen kamppailee, kompuroi ja liukuu omaan todelliseen vapauteensa. Lineaariajallisesti ehkä kymmenen, sadan, tuhannen, tai sadantuhannen vuoden kuluttua.  Ajattomuudessa ilman aikatauluja.

NÄYTTELYN AVAJAISET on perjantaina 27.09.2019 kello 18-20 P-galleriassa. TERVETULOA!

A-tikas_hulavanne_ piikki_2019
A-tikas_hulavanne_ piikki_2019